Vertrokken

P1080273

De pups zijn allen vertrokken naar hun nieuwe tehuizen en het is hier weer stil. Eindelijk heb ik ook de tijd gevonden om weer achter de computer te kunnen zitten en foto’s uit te zoeken voor deze , langverwachte, update. De pups van ons N-nest kwamen in een voor ons bijzonder drukke tijd met vele vergaderingen in het Noorden van het land, examens, stage lopen en huiswerk voor mijn studie, heel veel bezoek en natuurlijk ons gewone werk. Gelukkig konden we onze diensten zo op elkaar af stemmen dat de pups vrijwel nooit alleen waren, maar ja dan schiet het weblog er het eerste bij in, als we moeten kiezen tussen de pups of de computer. En die keuze is ook heel gemakkelijk, want wat is er nu leuker dan de pups? Dankzij de pups waren er elke dag heerlijke rustmomenten die we samen met hen doorbrachten.

Maar goed vandaag even geen huiswerk maken in de vrijgekomen tijd, maar stil staan bij de afgelopen weken en de heerlijk tijd die we hadden met de pups.

P1080212

P1080232

P1080225

P1080060

P1080211

P1080058

Zoals we altijd gewend zijn helpen de andere honden ook mee met de opvoeding van de pups. Vooral Eden had haar taak heel serieus opgevat en was niet bij de pups weg te slaan. Iets waar Jenna totaal geen probleem mee had. Er werd door de beide dames volop schoongemaakt en gespeeld, en ook af en toe werd er streng opgetreden als dit nodig was.:

P1080271

P1080270

P1080216

P1080215

P1080214

P1080213

P1080207

P1080206

P1080205

P1080203

P1080202

Oban daartegen vond alles prima, als een zwaan kleef aan liep hij in de tuin en huis met altijd wel pups in zijn kielzog:

P1080275

P1080222

P1080220

P1080219

Nu de pups ons verlaten hebben wil ik natuurlijk nog even laten weten wie waar naar toe is gegaan:

Delirious Nokia’s Reign
– OSCAR –
P1080292
Is bij Angela & Henry gaan wonen, en daar krijgt hij gezelschap van Luna, (een dochter van Dallas x Eden)

Delirious No Guts No Gain
– MATS –
reu bont
Hij woont nu bij Letty & Dick, en ook Mats is niet allen maar heeft gezelschap van een Boxer en een oudere Pekinees. Letty & Dick zijn geen onbekenden in de kynologie, maar hebben vroeger top Pekinezen gefokt onder de bekende Eastcourt kennelnaam. We hebben Mats in co-ownership aangehouden.

Delirious Nothing Compares to You
– LITTLE JENNA –
kleine Jenna
Woont nu in Duitsland bij Maria & Klaus en hun 2 whippets Indira & Fairy waar zij al vele shows mee hebben bezocht.

Delirious Never Say Never
– SAMMY –
norton
Heeft gezelschap van 2 Deerhounds Finn & Duck, en hij woont samen met Erna & Rob in Twente.

Delirious Nauty but Nice
– MAJA –
Maja
Is de langverwachte droom die in vervulling is gegaan voor Angela & Andy uit Duitsland. Al ruim 1,5 jaar wachten hun op een puppy van ons. In eerste instantie wilden ze een pup van Eden x Oban, maar de eerste keer liep de zwangerschap van Eden mis, en daarna kreeg ze enkel reuen. Ondanks ons aanbod om te helpen zoeken naar een pup bij een andere fokker, wilden ze toch blijven wachten, en nu is hun wachten dik beloond met de komst van Maja.

Delirious Northern Light
– REGEN –
Regen2
Woont nu bij Donna Lynch in Amerika, die al jaren zeer succesvol whippets fokt onder de Hamrya’s kennelnaam. Donna heeft niet alleen hele mooie honden, maar is ook actief in de coursingsport, iets waar we heel blij mee zijn. We hebben Regen samen met Donna aangehouden.

Delirious Now or Never
– MEGAN –
Megan
Woont nu in het Noorden van het land bij Connie, haar man en Kayleigh (dochter van Oban x Flo) + Felix, de kruising whippet waar de liefde voor de whippets bij Connie mee begon.

De eerste enthousiaste verhalen hebben ons al bereikt en we zijn blij dat iedereen zo blij is met zijn pup. Ook wil ik graag iedereen bedanken die ons heeft geholpen in de afgelopen drukke tijd, en vooral Ad & Carla. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest, en bedankt voor jullie grootste gift; het vertrouwen rondom Jenna!!
P1080218

Advertenties
Dit bericht is geplaatst in pups.

11 reacties op “Vertrokken

 1. Tinne schreef:

  heerlijk blogje met prachtige foto’s ! Wat zijn het stuk voor stuk mooie hondjes ! Maar die eerste foto … smelt 😉

 2. treahoex schreef:

  Het zijn een stel prachtige puppy’s. En allemaal naar een goed thuis. Heerlijk. Fijn dat Jenna weer thuis is.

 3. Monique schreef:

  Eindelijk een update met het slotakkoord ;>). Eind goed al goed, met allemaal prachtige adressen voor deze lekkere pups. En zo te lezen blijft het voor jullie toch nog druk, met of zonder pups…..

 4. annemarierouw schreef:

  Het is een prachtnest geworden, zeer aantrekkelijk en die kleuren en die ogen..geweldig. Ik wens ze alle geluk van de wereld..en voor jullie een tijd van welverdiende rust.

 5. Felicita schreef:

  Oh, wat een plaatjes zijn het! Echt schitterende pups en de boys bovenaan laten mijn hart meteen smelten! Maar het zijn allemaal erg mooie pups geworden. Ik wens alle nieuwe baasjes veel geluk met hun pups! Zo leuk ook om te lezen dat een van de heren bij Henry, Angela en Luna (Lilly’s zusje) gaat wonen! 🙂

  • Angela schreef:

   Dank je, Felicita, we zijn er ook heel gelukkig mee. Oscar is zo’n vrolijk kereltje en Luna begint het nu toch ook wel leuk te vinden.
   Katja, wat fijn om nog een keer alle pups bij elkaar te zien.
   Ik wens iedereen heel veel plezier en geluk met de nieuwe huisgenootjes!

   • Felicita schreef:

    Wat leuk om van je te horen Angela! Dan kan ik je nu rechtstreeks feliciteren met jullie mooie jongen! Ik vond het zo leuk om te horen dat jullie een pupje van Han en Katja zouden krijgen! Het leven met 1 Whippet is geweldig, maar met 2 Whippets is het pas echt een feest. Heel veel geluk met Oscar! Geef Luna een dikke knuffel van ons en sla Oscar niet over! 🙂

 6. Angela schreef:

  Knuffels terug voor jullie allemaal!

 7. Tony Groenendijk schreef:

  Mats & Jenna zijn mijn favorieten maar het is een heel fraai nest en die kleurtjes daar smelt je toch van !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s